Despre noi

Dekoratex a fost înființată în anul 1973, este singura fabrică de stofă de mobilă din România. Este o firmă cu aproape 50 de ani de istorie și experiență.

La început a fost producătoare de țesuturi tehnice de-a lungul anilor, dezvoltându-se și specializându-se în producerea de stofe de mobilă, țesături pentru amenajări interioare, plușuri și textile specifice industriei auto.

Produsele Dekoratex se caracterizează prin multitudinea de modele și culori, în stil clasic, modern și elegant, având în portofoliul nostru peste 1.500 de modele diferite, folosind fire de bumbac, in, cânepă, polyester, acryl, acryl chenille, urmărind piața și tendințele în domeniu.

Atât activitatea de producție cât și de creație este pusă în practică cu ajutorul tehnologiilor computerizate.

Modelele astfel create, pot fi transferate direct pe textile prin imprimare sau sunt realizate pe războaiele de țesut și mașinile de tricotat promițând realizarea unor textile de calitate într-un timp foarte scurt, având și posibilitatea executării designului solicitat de client.

Activitatea de producție este completată cu cea de comerț a produselor specifice segmentului de tapițerie (imitație de piele, nețesute, burete).

La secția de croitorie, din textile proprii se execută o gamă variată de articole: perne decorative, perne pentru scaun, saltele, tabureți, fotolii pară, fețe de masă, traverse, naproane, draperii atât în serie cât și comenzi speciale, personalizate.