Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin GLS cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin alt curierat dacat cele mentionate cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Costul livrarii este de 25 Ron cu TVA pentru comenzile mai mici de 500 de lei. Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 500 de lei livraerea este gratuita.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.