Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Dekoratex isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut de Dekoratex. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate firemei Dekoratex, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Dekoratex, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Dekoratex este distribuitor autorizat al produselor DEKORATEX in Romania. Continutul site-ului www.Dekoratex.ro a fost alcatuit in colaborare cu producatorul si isi asuma responsabilitatea in totalitate pentru continutul acest site si pentru produsele prezentate in acest magazinul virtual. Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date. ( Preturi eronate, etc). Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea, nici returnarea produselor.
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 si 10 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul nostru.
Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Preturile de pe site sunt preturi end user si contin TVA.
Se considere tentativa de fraudare a siteului si va pune in miscare cercetare penala in cazul in care se sesiseaza: orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, incercarea sau modificarea continutul siteului www.Dekoratex.ro.
 
Infoline

Pentru comenzi telefonice:


0743 33 00 51

0748 88 35 88

0748 88 35 80

 

Preluare comenzi telefonice:
08:00-17:00 Luni - Vineri

Contact:
vanzari@dekoratex.ro

 

Cautam distribuitori in tara

 

 

Dekoratex